Een topfiguur met fitness

 

Als je er goed uitziet voel je je beter, en vice versa. Eerder schreven wij al dat bewegen goed is voor de lijn, en voor dat perfecte figuur waar jij al jaren van droomt is fitness daarom een uitkomst. Want sportende mensen zijn gezonder van binnen, en dat kun je zien van buiten.

Fitness is veelzijdig

Eigenlijk is fitness een heel breed begrip. Zo zijn er tal van fitness- en sportcentra bij jou in de buurt waar je uit kunt kiezen, maar zijn ook de soorten sport die je kunt beoefenen erg uiteenlopend. Train je spieren met gewichtheffen, werk aan je conditie op de loopband, en blijf gemotiveerd door te sporten in groepslessen.

fitness-vrouw-lichaam

Sporten en gezond eten

Maar met alleen fitnessen kom je er natuurlijk niet: je moet ook zorgen voor een gezond voedingspatroon. Laat ongezonde dingen staan, en als je echt werk wilt maken van het afslanken is voor jou een dieet misschien een goed idee.

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Met deze slanke lijn, kun je je als vrouw natuurlijk weer extra sexy en vrouwelijk kleden. Dat begint al wanneer je de sportschool binnenstapt en je jezelf voorziet van een leuk fitness-setje. De kleding mag best sexy en aantrekkelijk zijn en de schoenen moeten gewoon passen bij de outfit. Hiermee steel je ook binnen de muren van de sportschool de show. Je zou het niet denken, maar de onderstaande samenstelling bestaat puur en alleen uit producten van Scapino. Ook daar kun je dus terecht voor een hippe en sexy fitnessoutfit, met zelfs Nikes als fitnessschoenen.

fitnessoutfit-scapino

 

Steel buiten de sportschool de show met een mooi jurkje dat je fitte lichaam en je rondingen benadrukt. Zelfverzekerde vrouwen zijn vanzelf sexy, en met (niet te) hoge hakken aan heb je meteen de juiste trotse houding. Kortom, het begint al binnen de muren van de sportschool, maar buiten de muren mag je jezelf nog duidelijker etaleren.